Contact

De RIG is een initiatief van vier partijen:

Provincie Groningen: De RIG is onderdeel van het stimuleringsprogramma Groningen@Work 2016 – 2019, bedoeld om de economie en de arbeidsmarkt in de Provincie Groningen te versterken.

Economic Board Groningen: EBG is opgericht om de economie in Noord-Groningen na de aardbevingsproblematiek een nieuwe impuls te geven. EBG helpt bedrijven die willen groeien binnen kansrijke sectoren Bouw, 5G, ICT, Toerisme en Agrochemie & Energie.

Ministerie van Economische Zaken & Klimaat: Innovatie is voor heel Nederland van essentieel belang. Daarom investeert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat extra in innovatieve sectoren als Agri & Food, Energie, Chemie, Life Sciences & Health en Water, waarin Noord-Nederland internationaal uitblinkt.

Samenwerkingsverband Noord-Nederland: De drie noordelijke provincies werken samen in het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN). De RIG is mede gefinancierd via SNN, het Ruimtelijk Economisch Programma. SNN beoordeelt alle aanvragen voor de RIG.

Meer weten

 

Heeft u vragen over de RIG?

Neemt u dan gerust contact op met één van onze medewerkers:
Dirk Koppert: d.koppert@provinciegroningen.nl
Gerwin Wiersma: g.wiersma@provinciegroningen.nl

Aanvragen

 

Wilt u gebruik maken van de RIG of weten of uw bedrijf hiervoor in aanmerking komt?

SNN beoordeelt alle aanvragen voor de RIG. Meer informatie over de voorwaarden en het aanvragen van de subsidie vindt u op de website van SNN.

Provincie Groningen

Postbus 610
9700 AP Groningen

Tel. 050 316 44 62


Algemeen e-mailadres: rig2018@provinciegroningen.nl


Deel RIGscoortTOP!

Pagina delen: